همه چیز در مورد سوله

  • ۰
  • ۰

یکی از انواع سوله هایی که در دسترس است ، ساخت سوله سبک در انواع سوله ها است (سوله های سبک ، انبارهای خرپایی یا سوله های خرپایی نیز نامیده می شود). ما سوله های خرپا را شرح خواهیم داد.

در ایران این کلبه ها حدود 10 سال قدمت دارند ، اما در اروپا بیش از 30 سال قدمت دارند.
سوله های خرپایی قوی دارای روش ساخت پیچیده ای هستند که باعث شده بسیاری از شرکت های ساختمانی در ایران نتوانند سوله های خرپایی با کیفیت بالا بسازند ، بنابراین تعداد سازندگان از این طریق بسیار محدود و قطعاً کمتر از 1٪ است. در حال بودن است.
کل ساخت سوله های خرپایی توسط مهندسان و متخصصان ماهر انجام می شود زیرا کوچکترین سهل انگاری در طراحی و ساخت سوله های خرپایی خسارات عظیم و جبران ناپذیری را به بار می آورد.
مراحل ساخت سوله خرپا شامل طراحی ، زیرسازی ، ساخت ، تهیه و نصب سوله ها می باشد که هر یک متخصص و مهندس خاص خود را می طلبد.
یکی از مراحل ساخت سوله خرپا طراحی آن است ، نوع طراحی سوله به سلیقه مشتری بستگی دارد ، وی در ابتدای سفارش تعیین می کند که ساختار با توجه به معماری طراحی چیست.

مهندسان و طراحان در این نوع سوله ها از نرم افزار قوی استفاده می کنند تا بتوانند بارهای این نوع سازه را در تمام قسمت های سوله توزیع کنند تا بتوانند سازه های مقاوم و مقاوم تری با فولاد کمتری بسازند.
سوله های خرپایی به عنوان انبارهای ارزان قیمت نیز شناخته می شوند ، اگرچه از بهترین و با کیفیت ترین مواد در ساخت آنها استفاده می شود ، روش ساخت این نوع سوله ها و مصرف کم فولاد باعث قیمت ارزان و مقرون به صرفه می شود. خرید آن به نفع تولید کننده و خریدار است.
برای اینکه کانکس های خرپایی به طور دقیق و اصولی ساخته شوند ، استفاده از تجهیزات و نرم افزارهای پیشرفته و مدرن که به شرکت ساختمانی سوله بستگی دارد ، ضروری است.

مزایا و معایب نورپردازی:

مزایای انواع سوله های خرپایی
• سوله های خرپایی همانطور که گفته شد سازه های ارزان قیمتی هستند.
• سوله های دنده در مدت زمان کوتاهی طراحی و ساخته می شوند.
• سوله ها از کیفیت بالایی برخوردار بوده و در برابر حوادث احتمالی بسیار مقاوم هستند.
• دهانه انواع انبارهای خرپایی انعطاف پذیر بوده و می توانند تا 100 متر بدون ستون مرکزی ساخته شوند.
• مصالح به کار رفته در ساخت سوله خرپایی درجه یک و از کیفیت بالایی برخوردار است و بیشتر فولاد در سطح مقطع استفاده می شود.
امکان نصب انواع تجهیزات در سوله های خرپایی وجود دارد.
• جرثقیل های سقفی بار بالا بدون محدودیت در این قلم ها قابل نصب است.
می توان سوله های خرپا را باز و بسته کرد تا سازه به مکان دیگری منتقل شود و آن را ارتقا دهد ، زیرا کل سازه فولادی پیچ و مهره است.
• سوله خرپایی برای هر نوع مصارف صنعتی و غیرصنعتی مناسب است.

معایب برجسته سازی
تا به امروز هیچ محدودیتی در سوله های خرپایی مشاهده نشده است ، بنابراین خریداران اغلب به خرید سوله های خرپایی فشار می آورند ، اما شاید بتوان اعتراض ظریف تری به این انبارها داشت. مسئله این است که در دهانه های کمتر از 18 متر ، قیمت آن معمولاً بیشتر از سایبان های بیش از 18 تا 22 متر است ، تقریباً از نظر قیمت برابر است و از دهانه 22 متر به بالا شروع می شود. اختلاف قیمت با سوله قدیمی بسیار زیاد است و این شکاف حتی به یک ششم قیمت تیر ورق می رسد.

به عنوان مثال ، ما سوله ای با دهانه 80 متر بدون ستون میانی و ارتفاع 9 متر به روش سوله خرپای سبک ساختیم. ما فقط 48 کیلوگرم فولاد در هر متر مربع از این سازه مصرف کردیم ، اما با اجزای کامل (صفحه پایه ، قاب). ستون ها ، سقف ها ، ستون های دیواری ، ستون ها ، کویل های کامل (ستون ها و سقف ها) و تیرهای سقفی) و البته به همراه دفترچه حساب و مورد تائید سیستم مهندسی. حال ، اگر بخواهیم همان سازه را با یک ورق تیرچه بسازیم ، تا بتوانیم دفتر و سیستم تأییدیه را تأیید کنیم ، باید 120 کیلو بر متر مربع فولاد در متر مصرف کنیم (یادتان باشد که این سازه بدون شافت میانی بود).

توجه: هرچه روزنه ها در انواع انبارها بزرگتر و بزرگتر باشند ، درست است که اسکلت سنگین تر و گرانتر می شود ، اما فراموش نکنید که هزینه پی و دیوار به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. (اگرچه این مثال را در اولین مرحله ساخت سوله ارائه دادیم ، اما دوباره آن را تکرار می کنیم زیرا بسیار مهم است)

مثال:

من می توانم برای درک بهتر کارفرمایان دو مثال بزنم. فرض کنید که ما می خواهیم یک سوله 10 هزار متری را شروع کنیم ، می توانیم یک نمونه از 10،000 متر را در دو سوراخ و طول های متفاوت اما با همان مساحت ارائه دهیم:

1- ایجاد انواع سوله ها با شکاف 10 و طول 1000 و ارتفاع 5. مساحت ساختمان این سوله = 10000 متر

2- ایجاد انواع سوله ها با شکاف 100 ، طول 100 و ارتفاع 5. مساحت ساختمان این سوله = 10000 متر

خوب ، برای ساخت دیوار در ساخت انواع سوله ، به ابعاد مثال اول ، مقدار 10100 متر (ده هزار و یکصد متر مربع) دیوار و 2020 متر (دو هزار و بیست متر) پی نیاز داریم.

اما برای ساختن دیواری در ساختمان سوله ای به ابعاد مثال دوم ، من فقط به 2000 متر (دو هزار متر) دیوار و 400 متر (چهارصد متر) پایه نیاز دارم !!!!!!

خوب ، با توجه به مثال فوق ، متوجه شدم که اگرچه مساحت هر دو یکسان بود ، اما قیمت ساخت دیوار در حالت اول بیش از 5 برابر و قیمت ساخت یک پایه پنج برابر گران تر بود.

در ویدئو زیر می توانید قدرت و استقامت ریخته شده به سبک خرپایی را مشاهده کنید.

  • ۹۹/۰۷/۰۶
  • amir nazari

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی